0 Jobs | 10 CV's | 1 Bedrijf
  +31(0)6 266 51 511   |    info@javalane.nl

Procedures

Op onze website zijn al onze beschikbare ICT specialisten zichtbaar voor iedereen. Ook de kandidaten die binnenkort beschikbaar komen zijn te zien op onze site. U kunt het cv downloaden, delen en uitprinten.

Wanneer er enig interesse is voor de aangeboden Java specialist dan neemt u contact op met ons kantoor in Zoetermeer. Dit contact kan via de telefoon maar een kort email bericht is ook voldoende. Na enige informatie uitwisseling over de beschikbar ICT specialisten en werkzaamheden van het project, kan er met de ICT specialist een afspraak gepland worden. Dit kan zijn via skype-call of een persoonlijk gesprek bij de klant met de specialist. Indien beide partijen overeen zijn gekomen en graag gebruik willen maken van elkaars diensten, dan kan na overleg onze ICT specialist starten. De specialisten worden alleen ingezet voor tijdelijk projecten en blijven in dienst bij Javalane.

Copyright Javalane | SEO Webdesign en zoekmachine optimalisatie door full service online marketing bureau Rubix Marketing